HOMEPAGE

setcases@setcases.org
Setcases - El Ripollés - Catalunya 2000
 

Fotos del Club
Història

El Setcases Esquí Club és un exemple de l'evolució cultural i esportiva originada per la creació de les pistes d'esquí de Vallter 2000, dins del municipi de Setcases.

Es tracta d'una associació esportiva, recreativa i cultural oberta a tothom, afil·liada a la Federació Catalana d'Esports d'Hivern.

Essent a Setcases l'esport de l'esquí l'esport rei, sigui pel nombre de practicants com pels diners que mou, hom feia del tot necessari la creació d'un club que motivés a una afecció popular en defensa dels interessos de l'esport. Així, doncs, el Setcases Esquí Club participa plenament i segueix de prop activament totes aquelles qüestions relacionades amb l'esport blanc dintre del nostre país.

Paral·lelament a tota l'activitat hivernal, el Club organitza activitats diverses dins de l'àmbit cultural i esportiu, com són els campionats d'escacs o tennis taula, els concursos de rams, les exposicions de bolets o les sortides a peu per les muntanyes de la Vall, durant l'estiu, mantenint-se així viu tot l'any i col·laborant en les distraccions dels turistes visitants que venen a passar les vacances al poble.


TOP S.E.C. HOMEPAGE

© Setcases.org, 2000